GODINAMA SE LJUDIMA GOVORI DA JE KEMOTERAPIJA JEDINI NAČIN POKUŠAJA UKLANJANJA RAKA.
JOHN HOPHINS GOVORI DA POSTOJI I DRUGI NAČIN.

Kako se nositi s rakom prema Johnu Hophinsu?
1. Svaka osoba posjeduje stanice raka u svom organizmu. Stanice raka se ne mogu identificirati standardnim testovima, sve dotle dok ne dostignu broj od nekoliko milijardi. Kada liječnici kažu pacijentu da više nema malignih stanica poslije terapije, to samo znači da se testom ne mogu identificirati stanice raka, jer je njihov broj smanjen na razinu koja se ne može registrirati.
2. Stanice raka se pojavljuju u životu svakog čovjeka 6 do 10 puta.
3. Kada je čovjekov imuni sustav dovoljno jak, stanice raka se uništavaju i sprječava se njihovo umnožavanje.
4. Kada osoba ima rak, to nagovještava da je došlo do smanjenja hranjivih tvari. Razlozi se mogu tražiti u genetici, životnoj sredini, hrani ili načinu života.
5. Da bi se ovo smanjenje nadoknadilo, potrebno je promijeniti ishranu kako bi se poboljšao imuni sustav.
6. Kemoterapija podrazumijeva uništavanje stanica raka, ali također uništavanje i zdravih stanica u koštanoj srži i digestivnom traktu zbog čega može doći do oštećenja jetre, bubrega, srca, pluća i drugih organa.
7. Zračenjem se, pored uništavanja ćelija raka, sagorijevaju i oštećuju i zdrave ćelije i organi.
8. U početku se kemoterapijom ili zračenjem smanjuje veličina tumora. Međutim, daljnjom primjenom kemoterapije i zračenja, nema više rezultata kod uklanjanja tumora.
9. Kada u organizmu ima previše toksina nastalih kemoterapijom i zračenjem, imuni sustav je poljuljan ili uništen, što dovodi do toga da osoba postaje podložna raznim vrstama infekcija i drugim komplikacijama.
10. Kemoterapija i zračenje može dovesti do mutacije stanica koje postaju otporne i teško ih je uništiti. Operacijom se također može uzrokovati širenje stanica raka.
11. Preporučuje se da stanice raka ne treba hraniti i tako poticati njihovo umnožavanje.
a. Šećer hrani stanice raka. Izbacite šećer i time ćete odstraniti vrlo značajnu hranu stanicama raka. Zamjene za šećer su također štetne. Bolje su prirodne zamjene u vidu meda ili melase, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska sol posjeduje štetne dodatke koji joj daju bijelu boju. Umjesto nje preporučuju se Bragove amino-kiseline ili morska sol.
b. Mlijeko potiče organizam da proizvodi sluz, pogotovo u digestivnom traktu. Sluz hrani stanice raka. Izbacivanjem mlijeka i zamjenom s nezaslađenim soja mlijekom, stanice raka će Savjeti-za-zdravlje »gladovati «.
c. Stanice raka bujaju u kiselom okruženju. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu. Meso također sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi štetni, pogotovo za oboljele od raka.
d. Dijeta koja se sastoji od 80% svježeg povrća i sokova, žitarica, klica, jezgra i malo voća stvorit će alkalnu sredinu u organizmu. Negdje oko 20% ishrane može biti kuhana hrana, uključujući grah. Sokovi od svježeg povrća proizvode žive enzime, koji se lako apsorbiraju i dospijevaju na staničnu razinu u roku od 15 minuta, čime se hrani i potiče razvoj i rast zdravih stanica. Da biste omogućili živim enzimima da stvaraju zdrave stanice, pokušajte piti svježe sokove od raznog povrća. Jedite sirovo povrće 2 do 3 puta na dan. Enzimi se uništavaju na temperaturi od 40˚C.
e. Izbjegavajte kavu, čaj, čokoladu jer imaju visoku razinu kofeina. Zeleni čaj je mnogo bolji i ima sastojke koji pomažu borbu protiv raka. Treba piti nezagađenu ili filtriranu vodu da bi se izbjeglo konzumiranje toksina i teških metala, koje sadrži voda iz slavine. Destilirana voda je kisela i treba je izbjegavati.
12. Proteini iz mesa se teško probavljaju i potrebno je mnogo enzima za probavljanje. Neprobavljena hrana ostaje u utrobi i uzrokuje stvaranje dodatnih toksina.
13. Zidovi stanica raka prekriveni su otpornim proteinom. Suzdržavanjem od konzumiranja mesa oslobađa se više enzima, koji napadaju proteinske zidove stanica raka i omogućavaju prodor obrambenih stanica koje uništavaju stanice raka.
14. Neke tvari podižu imuni sustav (IP6, flor, antioksidanti, vitamini, minerali EFA i dr.) i omogućavaju da obrambene stanice organizma uništavaju stanice raka. Vitamin E omogućava ubijanje stanica raka, što predstavlja normalnu reakciju organizma u uklanjanju oštećenih, nepoželjnih i nepotrebnih stanica.
15. Rak je bolest uma, tijela i duha. Aktivan i pozitivan um pomaže u svladavanju raka. Bijes, netolerancija i gorčina stvaraju u tijelu stres i kiselost. Njegujte duh ljubavi i praštanja. Naučite opustiti se i uživati u životu.
16. Stanice raka ne napreduju u sredini s puno kisika. Tjelesne vježbe i duboko disanje dopremaju više kisika do stanica. Terapija kisikom osigurava uništavanje stanica raka.

Pročitajte i ovo
1.  Ne koristite plastičnu ambalažu
2.  Ne zamrzavajte vodu u plastičnim bocama
3.  Ne koristite plastično suđe u mikrovalnoj pećnici

John Hophins je ovo napisao u svojim novijim člancima. Ovo je također dostavljeno i Vojnom medicinskom centru Valter Rid. Kemijski element Dioxin uzrokuje rak, posebno na dojci. Dioksin je visoko toksičan za stanice našeg organizma. Zato ne zamrzavajte vodu u plastičnim bocama, jer se na taj način oslobađa dioksin iz plastike. Nedavno je dr. Edvard Fudjimoto, welness manager u bolnici Castle, govorio na televiziji o zdravstvenim rizicima. Tada je govorio o dioksinu i njegovom štetnom djelovanju na ljude. Rekao je da ne smijemo grijati hranu u mikrovalnoj pećnici u plastičnom suđu. Ovo se pogotovo odnosi na hranu koja sadrži masnoće. On navodi da kombinacija masnoće, visoke temperature i plastike oslobađa dioksin koji prodire u hranu i na kraju u stanice organizma. Umjesto plastike on preporučuje uporabu stakla, kao što je vatrostalno, pireks ili keramika, koji ne sadrže dioksin. Dakle, hrana koja je pakirana u plastiku, mora se izvaditi i podgrijati u nečem drugom.
Papir se može koristiti ako znate od čega je izrađen. Ipak je najsigurnije koristiti vatrostalno staklo. On je također podsjetio da su neki restauranti brze hrane zamijenili plastičnu ambalažu papirnom. Dioksin je bio jedan od razloga.
Također je podvukao da je plastična ambalaža jednako opasna i ako se koristi za poklapanje suđa u kome se grije hrana u mikrovalnoj pećnici. Umjesto plastike, uporabite papir za pokrivanje hrane u mikrovalnoj pećnici.

www.miljenko.info