Print Friendly, PDF & Email

Čitluk, 8. srpnja 2016. (glasbrotnja.net) – Prije nekoliko godina u pučkim i srednjim školama u SAD-u zavladao je jedan čudan niz takozvanog »School Shootinga« u kojemu donedavno mirni i samozatajni klinci uzimaju oružje, ulaze u škole i poubijaju djecu i profesore. Jednom riječju strahota.

Svakakve su se raščlambe odvijale u to vrijeme. Jesu li krivi roditelji, igrice, prijatelji društvo? No, jedna teorija je zapravo bila najneobičnija. Mnogi ljudi vjeruju kako su ti klinci doživjeli određenu vrstu kontrole ume, odnosno da je netko, u ovom slučaju Vlada SAD-a, nasumce izabrala dječake, putem mikrovalova ušla u njihov mozak i rekla im da to učine, da postanu brutalni ubojice.

Zašto? Pa nakon tih događaja, baš kao i nakon 11/9, kontrola u američkim državnim školama postala je nevjerojatna. Kamere su postavljene u svakoj prostoriji, uključujući i toalete. Učenici prolaze razne vrste pregleda i detektora prije nego uđu u školu, a škole čuvaju i školski policajci koji ne dopuštaju niti roditeljima da dođu po svoje dijete. Jednom riječju, u škole je uvedena apsolutna kontrola koja ne bi mogla biti opravdana bez ovih nemilih događaja.

Mislite da je teško vjerojatno da postoji tehnologija koja vas može natjerati da ubijate? Pročitajte članak do kraja.

Attachments:
Download this file (smrt-je-pustena-u-pogon.pdf)smrt-je-pustena-u-pogon.pdf[ ]44 kB

Zanimljivo