GENETIKA JE NOVA EUGENIKA

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 12. ožujka 2017. (Rodjena Marija Kuhar / hrvatski-fokus.hr) – Uvjerena sam da nije potrebno posebno pisati o katastrofalnoj demografskoj »slici« u lijepoj našoj Hrvatskoj iz koje svakodnevno odlaze brojni mladi, ali i oni srednje dobi. Međutim, do danas nisam pronašla da je itko od novinara-istraživača, a kamoli liječnika, istražio slijedeće: koliko novorođene djece godišnje oboli od neke kancerogene bolesti i koliko djece umre od posljedica te iste bolesti, koliko djece je »onesposobljeno« i potpuno ovisno o tuđoj brizi i njezi, koliko djece ima manje ili više poteškoća u razvoju, koliko djece boluje od tzv. rijetkih bolesti, itd.? Kada sve to uzmete u obzir i sagledate, tada je demografski problem Hrvatske zapravo mnogo veći i imat će daleko ozbiljnije posljedice nego se to u ovom trenutku predviđa.

Attachments:
Download this file (genetika-je-nova-eugenika.pdf)genetika-je-nova-eugenika.pdf[ ]111 kB

Opširnije...

GENETSKI MODIFICIRANI ORGANIZMI I U HRVATSKOJ?

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 3. prosinca 2016. (hrvatski-fokus.hr) – U Križevcima je u utorak 22. studenoga (2016.) održana tribina pod nazivom: »GMO naš svagdašnji«, a predavač je bio doc. dr. sc. Nenad Malenica, predsjednik Hrvatske udruge genetskih inženjera (HUGI), dopredsjednik Odbora za uvođenje genetski modificiranih organizama u okoliš pri Ministarstvu zdravstva, znanstvenik Zavoda za molekularnu biologiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. U Osijeku se također predviđa predavanje 14. prosinca (2016.) u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku pod nazivom »Nove tehnike oplemenjivanja biljaka, GMO i Hrvatska – što i kako dalje?«

Attachments:
Download this file (gmo-u-hrvatskoj.pdf)gmo-u-hrvatskoj.pdf[ ]731 kB

Opširnije...

SUDOVI PRIZNALI DA CJEPIVO UZROKUJE AUTIZAM

Print Friendly, PDF & Email

Washington, 3. prosinca 2016. (croative.net) – Zdravstvene vlasti neizravno su priznale zastrašujuće saznanje da cjepivo uzrokuje autizam kada su još 1950. javno naveli da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovog cjepiva) uzrokuje autizam. O ovome ne ćete čuti u masovnim medijima, međutim »Federalni sud za cjepiva« (The federal Vaccine Injury Compensation Program) opet je u tajnosti priznao da MMR cjepivo (kombinacija ospica, zaušnjaka i rubeole) zaista, uzrokuje autizam.

U nedavno objavljenom rješenju, potpuno cenzuriranom za javnost dječak Ryan dobio je stotine tisuća dolara, nakon što je sudski utvrđeno da je MMR cjepivo dovela do potvrđene dijagnoze encefalitisa a kasnije i do autizma, piše Huffington Post. Desetogodišnji Ryan Mojabi prvo je obolio od encefalopatije (upale mozga) nekoliko dana nakon što je 2003. primio dozu MMR cjepiva, a dokazano je da je nakon toga obolio od autizma.

Opširnije...

MASON RAZOTKRIVA MASONERIJU

Print Friendly, PDF & Email

Pariz, 29. listopada 2016. (croative.net) – Francuski liječnik, kirurg i ginekolog Maurice Caillet, bivši je mason koji je dogurao do 18-og stupnja masonerije i koji se potom obratio na kršćanstvo. Njegovo obraćenje je pravo čudo jer osim što je bio mason Caillet je sin ateistički nastrojenih roditelja koji ništa nije znao o Isusu, a bio je kao liječnik i kao čovjek deklarirani neprijatelj Crkve smatrajući kako ona ugnjetava ljude. Bio je i aborter koji je svojom klinikom poticao na abortuse te zagovarao i poticao distributere umjetnih kontraceptiva. Kao mladog, ateistički usmjerenog liječnika spremnog cijeli svijet pokoriti razumu, njegov bolnički nadređeni pozvao ga je u masoneriju, točnije u ložu Velikog Orijenta Francuske 1969. u dobi od 35 godina.

Attachments:
Download this file (mason-razotkriva-masoneriju.pdf)mason-razotkriva-masoneriju.pdf[ ]106 kB

Opširnije...

Zanimljivo