Print Friendly, PDF & Email

Washington, 3. rujna 2016. (novi-svjetski-poredak.com) – »Ljudi, osvijestite se, živite u feudalizmu, u kojem su sve naše vlade i tvrtke te ste vi sami robovi duga. Ovaj sustav reguliraju središnje banke, ali i banka za koju nitko ne zna, banka za međunarodna poravnavanja s ciljem uzimanja bogatstva svijeta koje se prenosi u ruke elite. Cilj je suvremeno robovlasničko društvo i uništenje čovjeka«, kaže Karen Hudes.

Diplomirala je pravo na Yaleu. Radila je u pravnom odjelu Svjetske banke više od dvadeset godina. Zapravo, u trenutku kada je javnosti dala vrlo važne informacije radila je na položaju višem od savjetnika. Bila je na jedinstvenoj poziciji da vidi točno kako globalna elita vlada svijetom, a informacije koje je do sada dala svijetu i više su nego zapanjujuće.

Prema Hudes elita koristi vrlo čvrstu jezgru financijskih institucija i mega korporacija koje dominiraju u svijetu.

Cilj je potpuni nadzor. Žele da smo robovi duga, oni žele da su sve vlade zarobljene dugovima, a da su političari u potpunosti ovisni o ogromnim financijskim doprinosima koji se slijevaju raznim tvrtkama. Hudes govori kako je elita unutar medijskog sustava blokirala sve informacije koje bi mogle otkriti kako je ovaj sustav namjerno napravljen da bi porobio sve vlade i ljude ovoga svijeta. »Oni to rade u tišini«, dodala je Hudes i pozvala ljude da se probude iz sna te spoznaju ono što im se skriva, iako im je pred očima.

Attachments:
Download this file (bankarska-elita.pdf)bankarska-elita.pdf[ ]135 kB

Zanimljivo