Print Friendly, PDF & Email

Washington, 26. kolovoza 2016. (hrvatski-fokus.hr) – Istina je da mi ne znamo ni dana ni sata. Međutim proučavajući neprijatelja možemo prosuditi slijed onoga što je ostvario, izračunati postignute pobjede i na kraju spoznati njegove granice, ili bolje rečeno, njegovu točku s koje nema povratka. Jer postoji jedna takva točka.

Sabirući dijelove slagalice malo po malo neprijateljski plan dobiva oblik i njegove etape postaju jasne. U trenutku kada se shvati kamo smjera i poglavito kada se svi događaji iskazuju jasni sami od sebe. Veo se podiže na svetkovinu Svetog Ivana Krstitelja.

Da bismo shvatili neprijatelja, moramo ga poznavati. Treba znati da velikani ovoga svijeta nisu oni za koje se vjeruje da jesu. Gotovo svi službeni moćnici su više ili manje servilni posrednici koji su više ili manje svjesni svoje uloge u službi Sotonine sinagoge.

Sotonina sinagoga se sastoji od velikih židovskih obitelji koje iz sjene upravljaju svijetom. Njihovi su saveznici protestanti, slobodni zidari i ostali. Čitav taj svijet se okuplja oko jedne ideje, jednog cilja, prema pravilima židovske kabale i ostvarenja obećanja Starog zavjeta uz koji su ta gospoda čvrsto vezana jednostavno zbog toga jer on najavljuje vrhovnu vlast židovskog naroda nad svijetom i to po Mesiji. Ovaj Mesija, to oni koji su inicirani znaju, nije određeni čovjek nego židovski narod kao cjelina.

Attachments:
Download this file (nadnevak-kraja-svijeta.pdf)nadnevak-kraja-svijeta.pdf[ ]296 kB

Zanimljivo