Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 15. kolovoza 2014. (hrvatski-fokus.hr) – U današnjem vremenu sekularizma, laicizma, postmodernizma, vjerskog redukcionizma i relativizma govoriti o zadnjim vremenima, apokalipsi, Antikristu i sudnjem danu gotovo da je nerazumno, čak i smiješno. Međutim, razuman kršćanin treba realno promotrit i Znakove vremena današnjice. Ne da ta tema služi kao strašilo, već poradi svoje realne prosudbe o budućnosti čovječanstva. Oni koji poznaju i vjeruju u misterij Muke, Groba i Uskrsnuća svakako o tome mogu razborito promišljati jer svakodnevno u molitvi koju nas je Isus Krist naučio, Očenašu, zazivaju: ... dođi kraljevstvo Tvoje, kao što i u Liturgiji kada svećenik uzdigne kalež, stavi ga na tjelesnik te pokleknuvši se pokloni, kliču: ... Tvoj slavni dolazak iščekujemo.

Dok s jedne strane masonski super stališ umrežen oko »Velikog oka« radi na fizičkom uništenju »beskorisnih izjelica« s druge strane politička koncentracija vlasti je pri samom završetku. Užurbano se radi na potpunoj kontroli cjelovitog bankarskog sustava u kojemu će uskoro sve sadašnje nacionalne banke nestati, a sva moć se sklupčati u Međunarodnu obračunsku banku i Svjetsku banku. Nestat će gotovog novca, a novčarske transakcije svakog pojedinca strogo će se nadzirati. Uslijedila je već faza nestanka suvereniteta svake države, svakog naroda, i na kraju će se dokinuti i svaka sloboda pojedinca. Nestat će srednjeg sloja društva, dok će mediji i tajne obavještajne službe služiti isključivo za »pranje mozgova« planetarnog čipiranog pučanstva.

U svemu tomu još je nešto upozoravajuće u našem XXI. stoljeću. Kulminirali su inicirani ratovi i sukobi! Pored Ukrajine, Sirije, Libije, Iraka..., zločini i masakri Izraela nad palestinskim civilima u Gazi zacijelo imaju i sasvim drugu konotaciju. Ostvaruje li se proroštvo američkog generala, sotoniste, lidera Ku Klux Klana i masonskog ideologa Alberta Pikea u svom pismu iz davne 1871. svom kolegi Giuseppeu Mazziniju? Točno predviđajući prva dva svjetska rata te njegove protagoniste i ostavštinu, Pike je predvidio i treći svjetski rat koji će započeti između političkih cionista i vođa islamskog svijeta.

Attachments:
Download this file (antikrist-i-crkva.pdf)antikrist-i-crkva.pdf[ ]379 kB

Zanimljivo