Print Friendly, PDF & Email

Mladen Lojkić, Eugenika i ljudski korov, Vlastita naklada, Zagreb, 2013.

Novi svjetski poredak. Odavno taj pojam pršti na sve strane. A treba li to nama? Po ovoj Lojkićevoj knjizi očito ne.

Da bi se došlo do Novog svjetskog poretka, njegovi stvaratelji obilato se služe eugenikom. Lojkić piše da je njezina ideologija krenula iz V. Britanije. Dio je fundamentalne ideologije britanskog imperijalnog rasizma, dok su biološki rat i trovanje čovječanstva prehranom jedna od metoda eugeničara u namjeri da svijet (uz ratove) isprazne od, po njima, nepotrebnog »ljudskog korova«. Nije im suvišna samo crna rasa (u Africi je već pred istrebljenjem), žuta rasa (nju kane ratovima i drugim načinima potpuno istrijebiti), već su im suvišni i narodi bijele rase. Pokuse vrše i nad svojim državljanima. Masonerija, kao najčistiji izljev sotonizma, sve drži budno pod nadzorom. Naravno da nam na um odmah pada nacionalsocijalizam i Hitler. Englez Huston Stewart Chamberlaine uspješno je svoju bolesnu teoriju prenio u Njemačku. Danas se o njemu ne govori, ali o nacionalsocijalistima itekako. Zagovornici eugenike žive u uvjerenju da se čovjek genetski može uzdići do super-rase, evoluirati od majmuna do Boga. Podrazumijeva se, to mjesto su zadržali za sebe, a ostale treba istrijebiti ili učiniti svojim robovima. Taj nauk danas nemilosrdno galopira svijetom.

Dotaknimo bitne točke razvoja eugenike. Jedna od njih je svakako Charles Robert Darwin. Kao neprirodoslovac i nestručnjak postat će najslavniji znanstvenik osebujnog masonskog fantastikusa, organske evolucije. Zdušno je branio ideju iskorjenjivanja »degeneracijske ljudske rase« zagovarajući uklanjanje svih ljudi koji imaju tjelesne ili duševne nedostatke. Nasljeđuje ga Malthus, predlagatelj mjera u ograničavanju porasta pučanstva. »Sva djeca koja se rode više od broja potrebnih za održavanje pučanstva moraju nestati. Ako se taj proces ne može riješiti prirodnim selekcijama, nužno je izazivati pobune i ratove kako bi se problem riješio prisilnim i prirodnim selekcijama, ili puk naseliti u nehigijenske uvjete kako bi se mortalitet riješio kugom ili drugim bolestima, i sl.« (str. 27.) Da malo sve preskočimo i dodamo da su koncept stvaranja »obogotvorene« britanske masonske superiorne nadrase, koja će na dobrobit i sreću cijelog čovječanstva upravljati svijetom, krajem 19. st. osmislili najistaknutiji članovi Kraljevskog društva, odnosno sve je započelo u Ujedinjenoj Velikoj loži Engleske. U tu svrhu razvili su razne asocijacije. Mozak svih njih je Komitet 300 sastavljen od tristo najbogatijih obitelji svijeta. Na njegovu vrhu je Savjet troje koji čine dinastija Rotschild, dinastija Rockfeller i britanska kraljevska obitelj. Tko najbolje udovolji Luciferovim prohtjevima postat će Antikrist. Svemu se priključio i naš Miroslav Radman koji u Splitu, u darovanoj vili i životu na trošak hrvatskih poreznih obveznika, traži eliksir mladosti. Podrazumijeva se da šuti o GMO hrani, kao i o Operaciji Chemtrail. Truju nas na sve moguće načine da bi nas nestalo, stvarajući usput kiborga, nešto što ne možeš jednostavno nazvati čovjekom jer je sastavljeno i od mehaničkih dijelova, i od ljudskih dijelova, i od životinjski dijelova, i od... Svatko će imati svoj javni broj i bit će prikopčan na svjetsko računalo. Ne bude li slušao, zna se što slijedi.

Tako svijet po piscu trenutno izgleda. Knjiga će nas možda šokirati. To je zbog toga što do njezina čitanja nismo povezali događaje oko sebe. Ništa nije nova rečeno, sve to odavno galopira u našoj sredini. Srž je samo u tome hoćemo li i dalje ostati nijemi promatrači ili zaustaviti taj galop.

Miljenko Stojić

Jasnoća pogledâ, Radiopostaja »Mir« Međugorje, Međugorje, 21. lipnja 2015.; hrsvijet.net, 20. lipnja 2015.; glasbrotnja.net, 20. lipnja 2015.

Osobno